Kapat Ikon
Aktaş Holding Paydaş Günü'nde Üretim ve Katma Değer Vurgusu

Aktaş Holding, 80. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen paydaşlarını Paydaş Günü organizasyonunda ağırladı.

Crowne Plaza ev sahipliğinde gün boyu süren organizasyonun gündüz oturumunda, şirketin bugünlere gelmesinde büyük katkısı bulunan Aktaş paydaşları ağırlanırken, çapraz oturumlarla markalara ait güncel bilgiler ve hedefler konuşuldu.

Gündüz oturumunda, Türkiye'nin önde gelen Ekonomist-Yazarlarından Prof. Dr. Emre Alkin de Türkiye ve dünya ekonomisine dair paylaşımlarda bulundu.

Akşam saatlerinde ise Aktaş Holding paydaşları Gala Yemeği'nde bir araya geldi. Kent ve iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı yemekte, Aktaş Holding'in dünya çapındaki büyümesinden ve Türkiye'ye sağladığı katma değerden övgüyle söz edildi.

Şahap Aktaş'tan anlamlı konuşma

Paydaş Günü'nde konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, "Dünya genelinde yaşanan ekonomik zorluklara rağmen üreten, sorumluluk alan ve taşın altına elini koyan sanayicilerimiz sayesinde, 2019 yılında ülke ekonomimizin toparlanarak, hak ettiği noktalara doğru ilerleyeceğine inanıyorum. Neticede Türkiye daha da gelişmek, ilerlemek ve büyümek için üretmeye devam etmeli. Bunun için de iş dünyamızın her bir mensubuna önemli sorumluluklar düşüyor. Aktaş Holding olarak da 2018 yılında, sizlerin de katkılarıyla gerçekten çok güzel işlere imza attık. Gerek üretim gerekse de satış anlamında son derece iyi veriler elde etmeyi başardık. Yeni yılda da bu güzel çalışmalarımızın artarak devam etmesi noktasında hepinize sonsuz güveniyorum" şeklinde konuştu.

Aynı geminin yolcularıyız

Etkinlikte konuşan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay ise "Aynı geminin yolcuları olarak, sektöründe dünyanın en büyük markalarından biri olan Aktaş'ı, hak ettiği nokta olan zirveye doğru taşımaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu zirve yolculuğunda Aktaş Holding, ilk günden beri olduğu gibi sizlerden aldığı güçle büyümeye ve ilerlemeye devam etmektedir. Gelinen noktada şirket olarak, sürdürülebilir büyüme odaklı gelecek yolculuğumuzda 2019 yılından da beklentimiz son derece yüksek" ifadelerine yer verdi.

Gala Yemeği’nde Aktaş Holding'e övgü

Kent ve iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı Gala Yemeği'nde de Aktaş Holding'in dünya çapındaki büyümesinden ve Türkiye'ye sağladığı katma değerden övgüyle söz edildi.

Düzenlenen gecede konuşan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirket olarak 2018 yılını hedefledikleri noktanın da üzerinde kapattıklarını söyledi.

"80 yıllık bu başarı hikayesinin her anı gururla ve emekle dolu" diyen Ulusay, "Otomotiv, Yapı, Endüstri, Savunma Sanayi ve Raylı Sistemler gibi pek çok alanda faaliyetleri bulunan şirketimiz, toplamda 7 üretim ve depolama tesisiyle dünya ölçeğinde faaliyetlerine devam ediyor. AR-GE çalışmaları neticesinde geliştirdiğimiz yenilikçi ve verimlilik esaslı ürünlerle, küresel rekabette Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme çabasındayız. Bugün gelinen noktada, adeta üzerinde güneşin batmadığı bir şirket olduk. Öyle ki bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e, Almanya'dan Brezilya'ya kadar, tüm dünya ölçeğinde katma değer yaratmayı sürdürüyoruz. 6 kıtada, 100'den fazla ülkede ürünleri satılan şirketimiz, dünyada kendi sektöründe yüzde 17'ye ulaşan bir pazar payına sahip" ifadelerini kullandı.

Önemli isimler katıldı

Öte yandan düzenlenen organizasyona; CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İŞKUR İl Müdürü Eren Türkmen, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ve yönetim kurulu üyeleri, MİB Başkanı Ahmet Özkayan, TAYSAD Genel Koordinatörü Süheyl Baybalı ve TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır ile birlikte, iş, siyaset ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

Aktaş Holding 80. Yıl Gala Yemeği Alba Orkestrası eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.