Kapat Ikon
2019 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı'nda Yol Haritası Belirlendi

Aktaş Holding tarafından düzenlenen 2019 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı'nda, şirketin 2018 performansı ve 2019 yılı hedefleri konuşuldu.

Crowne Plaza ev sahipliğinde gün boyu süren organizasyonda; düzenlenen workshop ile şirkete değer katacak çok önemli fikirler ortaya çıktı.

Etkinlikte ayrıca Onda Danışmanlık'tan Mehmet Acar; konferans, bütünsel bakış ve entegrasyon konulu seminer gerçekleştirdi.

Hedefler hiç bitmiyor

Toplantıda konuşan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirket olarak 2019 yılına çok hızlı bir giriş yaptıklarını ifade ederek, "Daima daha iyisini ve mükemmeli hedefleyen şirketimiz, global düzeyde yaşanan ekonomik zorluklara rağmen 2018 yılında sizlerin de katkılarıyla çok önemli işlere imza attı. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum. Tabi hedefler ve çalışmalar hiç bitmiyor. Neticede 80 yıllık köklü geçmişi ve dünyanın her noktasında faaliyetleri bulunan bir şirket olarak, devamlı gelişmek ve büyümekle yükümlüyüz. Çünkü şirketimizin ileriye dönük büyük hedefleri bulunuyor ve bizler de bu hedefe giden yolda sorumluluk alıp, Aktaş Holding'e değer katacak işler yapmalıyız. Dolayısıyla 2019 yılında da aynı ciddiyetle ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürerek, Aktaş Holding'i hak ettiği noktalara doğru emin adımlarla taşıyacağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Gala Yemeği'nde coşku hiç dinmedi

2019 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı'nın akşamında ise Aktaş Holding çalışanları Gala Yemeği'nde bir araya geldi.

Alba Orkestrası eşliğinde muhteşem bir akşam geçiren Aktaş çalışanları, birbirinden güzel şarkılarla günün yorgunluğunu atma fırsatı bulurken, gecede coşku bir an olsun dinmedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.