Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Sanayi-Üniversite İş Birliğine Tam Destek

Nitelikli iş gücünün istihdama kazandırılması adına somut çalışmalara imza atan Aktaş Holding, bu kapsamda önemli bir çalışmanın içerisine dahil oldu.

Aktaş Holding, sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının, üniversite-sanayi iş birliği ile yetiştirilmesine yönelik hazırlanan TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı'na katıldı.

Aktaş Holding ile Uludağ Üniversitesi arasında gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde şirket, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan ilgili sözleşmeyi teslim aldı.

Düzenlenen organizasyona, Aktaş Holding adına AR-GE Yöneticisi Erhan Aksel ve AR-GE Teşvikleri Sorumlusu Serdar Aydoğdu katıldı.

İnsan kaynağına yatırımlar sürecek

Yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirket olarak ilk günden beri nitelikli insan kaynağına büyük önem verdiklerini ifade etti.

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı'nın Türk iş dünyası açısından son derece faydalı olacağına inandığını söyleyen Ulusay, insan kaynağını geliştirme hamlelerini de sürdüreceklerini kaydetti.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.