Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Gelecek Projeksiyonu Çizildi

Aktaş Holding, global düzeydeki büyüme hedefleri doğrultusunda ortak akılla gelecek yolculuğunu emin adımlarla sürdürüyor.

Aktaş Holding tarafından, Bursa fabrikasındaki tüm yöneticilerin katılımıyla düzenlenen Vizyon-Misyon Toplantısı'nda, yeni yılla ilgili şirketin globaldeki hedefleri ve gelecek vizyonu net bir şekilde ortaya kondu.

4 Ocak tarihinde düzenlenen toplantında, şirketin bugünkü durumu, ileriye dönük hedefleri, şirketi bekleyen tehditler ve fırsatlar masaya yatırılırken, tüm gün süren organizasyona Otantik Club Otel ev sahipliği yaptı.

Workshop konseptinde düzenlenen ve Onda Eğitim Danışmanlık firmasının moderatörlüğünde gerçekleştirilen vizyon, misyon ve strateji çalıştayında, yöneticiler beyin fırtınası eşliğinde şirketi gelecekteki hedeflerine ulaştırma noktasında yapılabilecek hamleleri konuştu.

Başarı ortak akıl ve çalışmayla gelecek

Düzenlenen organizasyonda söz alan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, Aktaş Holding'in kurulduğu günden bu yana dünya genelinde adım adım ilerleyip sektörün lider markalarından biri haline geldiğini anımsatarak, başarıyı sürdürülebilir kılmanın önemine değindi.

Şirketi geleceğe taşıma noktasında herkese önemli sorumluluklar düştüğünü aktaran Ulusay, başarının ortak akılla ve çalışmayla geleceğini belirterek, bu konuda tüm çalışanlara duyduğu güveni dile getirdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.