Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Endüstri 4.0'a Uygun Üretim Modeliyle Geleceğini Şekillendiriyor

Değerli Aktaş Holding paydaşları,

Günümüz dünyasında yeni sanayi devrimi olarak kabul edilen Endüstri 4.0 ve beraberinde gelen akıllı fabrikalarla ilgili süreçlerin, doğru bir şekilde analiz edilmesi gerekiyor.

Endüstri 4.0 için "Çok sayıda modern otomasyon sisteminin, bilgi / veri alışverişlerinin ve üretim teknolojilerindeki yeni uygulamaların, kapsamlı olarak ele alındığı bir değerler bütünlüğü" tanımını yapmak, sanıyorum ki yanlış bir ifade olmaz.

Nitekim yoğun rekabet ortamında, işletmelerin varlıklarını sürdürebilmek için Endüstri 4.0 ile ilgili süreçleri kararlı bir şekilde uygulaması kaçınılmaz hale geldi.

Hal böyle olunca da bilgiye ve teknolojiye yatırım yapan firmaların, küresel ölçekte rekabet avantajı sağlama noktasında çok ciddi fark yaratmaya başladığını görüyoruz.

Gelinen noktada, sektörün dünyadaki en büyük oyuncularından biri olan Aktaş Holding olarak da Endüstri 4.0 ile ilgili önemli çalışmalarız bulunuyor.

Şirket olarak, ilk günden bu yana olduğu gibi tüm üretim ve hizmet süreçlerinde çağa ayak uydurma hedefiyle, Endüstri 4.0 ile ilgili üzerimize düşen tüm sorumlulukları kararlı bir şekilde yerine getirmekteyiz.

Özellikle bilgiye ve teknolojiye yatırımlarımız son sürat devam ediyor. Dijitalleşme yolunda da bugüne dek çok ciddi mesafeler kat etmeyi başardık.

Bunun yanında, hatırlanacağı üzere yakın zamanda Endüstri 4.0 ile ilgili, alanında yetkin kişilerin katılımıyla bir saha analiz çalışması da yapmıştık. Bu çalışmalar ilerleyen zamanlarda da devam edecek.

Özetle daima geleceği önceleyen Aktaş Holding için tüm bu süreçler, bugün olduğu gibi gelecekte de sektörün zirvesinde var olma noktasında çok büyük önem taşıyor.

Bu anlayışla, çalışmalarımıza son sürat devam etmeyi hedefliyoruz.

Tüm bunların yanı sıra, sizlere Aktaş Holding bünyesindeki dönüşüm çalışmaları hakkında da bir bilgi paylaşmak istiyorum. 2013 yılından bu yana, Aktaş Holding'de gururla sürdürdüğüm İcra Kurulu Başkanlığı görevimi, 17 Eylül 2018 itibariyle Sn. İskender Ulusay'a devretmiş bulunuyorum.

İcra Kurulu Başkanı olduğum dönemde, daima sonuç odaklı ve değer yaratan çalışmalara imza atma gayretinde oldum.

Bundan böyle Aktaş Holding'de, Yönetim Kurulu Üyesi olarak şirkete katkı sağlayacak çalışmalara odaklanmaya devam edeceğim.

Bu vesileyle Sn. Ulusay'a da bu önemli görevde başarılar diliyor, birlikte iyi işler yapacağımıza yürekten inanıyorum.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.