Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding AR-GE Yatırımlarında Hız Kesmiyor

Değerli Aktaş Holding paydaşı,

Dünya çok hızlı bir değişim içinde. Hızla küreselleşen yapıda sınırlar ortadan kalkarken, firmalar arasındaki rekabetin boyutu da her geçen gün değişime uğruyor.

Özellikle teknolojide yaşanan hızlı değişimler, firmaların yeni trendlere yönelmesini ve bu teknolojiye adaptasyon zorunluluğunu da beraberinde getirmekte.

Çünkü sürekli artan / değişen tüketici beklentileri, firmaları yenilikçi yaklaşımlar benimsemeye yöneltirken; bu değişimi önemsemeyen, teknolojik gelişime adapte olmayan firmaların ise yoğun rekabet ortamında ayakta kalması her geçen gün zorlaşıyor.

Artık her alanda farklılaşmak gerekliliği söz konusuyken, AR-GE ve yenilikçi faaliyetlere önem vermek de firmalar açısından, sürdürülebilir başarıyı yakalama noktasında belirleyici unsurlardan biri haline gelmiş durumda.

Bundan hareketle, kurulduğu günden bu yana sürekli değişimi ve dönüşümü esas alan Aktaş Holding, çağın gerektirdiği şekilde tüm dünyadaki müşterileri için yenilikçi ve verimlilik öncelikli ürünler geliştirerek, global düzeyde değer yaratmaya devam ediyor.

Sürekli iyileştirme anlayışını benimseyen şirketimiz; geliştirdiği tüm ürün ve hizmetlerde salt bugüne odaklanmadan, daima geleceği ön planda tutarak kalıcı başarılara ulaşmayı ilke edinmiştir.

Bu çerçevede Aktaş Holding olarak, özellikle bilgiye ve teknolojiye yatırımlar yapıp, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz için yenilikçi ve katma değerli ürünler geliştirme gayretindeyiz.

Tüm amacımız; yenidünya düzeninde Aktaş Holding markasını rekabette hep öne taşımak ve gelecekte de bu markanın, bugünkünden çok daha iyi noktalarda var olmasını sağlayabilmektir.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.