Kapat Ikon
Önsöz: Aktaş Holding Sürdürülebilir Verimlilik Esasıyla Çalışmalarına Devam Ediyor

Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

Aktaş Holding'in kurulduğu günden beri benimsediği en temel esaslardan biri, 'sürdürülebilir yaklaşımlarla verimliliğin ön planda olduğu bir yapıyı inşa etmek' olmuştur.

İlk günden beri bu vizyonla hareket eden Aktaş; değerlerin yaşatıldığı bir anlayışla hem içerisinde bulunduğu topluma hem de dünya ekonomisine ciddi katma değer sağlamaya devam ediyor.

Bizler de Aktaş Holding'in bu önceliğini dikkate alarak, şirketimizi sürdürülebilir başarıya ulaştırma hedefiyle, üretimde ve tüm hizmet süreçlerinde verimlilik odaklı faaliyetleri hızla sürdürüyoruz.

Bu noktada daima yenilikçi bakış açısıyla hareket ederek, gelişim ve dönüşüm faaliyetlerimizde bugünü değil geleceği ön planda tutmaktayız.

Özellikle şirketimizdeki dijital dönüşüm faaliyetlerini bu noktada çok önemsiyoruz.

Nitekim günümüz dünyasında şirketlerde verimliliği sağlama noktasında kaynakların etkin kullanımı kadar, bu tip dönüşüm faaliyetleri de çok büyük önem taşımaktadır.

Aktaş Holding olarak da bu düşünceyle, gelecek odaklı yatırımlarda hız kesmiyoruz.

Diğer yandan, verimliliği hayatımızdan her alanında uygulamaya özen göstermemiz gerekiyor. Bunun için de yarınlarımızı düşünerek, hep birlikte bu anlayışla hareket etmeliyiz.

Toparlayacak olursak, Aktaş Holding olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de verimliliğe öncelik vererek, sürdürülebilir büyümeye odaklanmaya devam edeceğiz.

Daima amacımız; ekonomik ve toplumsal yönden değer yaratacak çalışmalara imza atmaktır. Bu hedef doğrultusunda gelecek yolculuğumuza devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi

İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.