Kapat Ikon
Aktaş Holding'e "Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir İnovasyon Teşvik Ödülü"

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, ödül koleksiyonuna yeni bir ödül daha eklemeyi başardı.

Aktaş Holding, Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) ile Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BOSİAD), "Çevreci Üretim, Temiz Gelecek" sloganıyla düzenlediği Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması'ndan ödülle döndü.

2018-Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Ödül Töreni'nde Aktaş Holding, "Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir İnovasyon Teşvik Ödülü"nü aldı.

Bu anlamlı ödüle layık görülmekten dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, şirket olarak ilk günden bu yana çevre hassasiyetiyle hareket ettiklerine vurgu yaparak, bu çalışmaları sürdürülebilir hale getirdiklerinin altını çizdi.

Sami Erol, sürdürülebilirliğin ve değer yaratma anlayışının her alanda yaygınlaşması adına çaba gösterdiklerine değinerek, böylesine değerli bir ödülü Aktaş Holding'e layık gören herkese teşekkürlerini iletti.

Çevresel hassasiyet ön planda

Öte yandan, çevresel değerlerin korunup geliştirilmesi noktasında etkin çalışmalara imza atan Aktaş Holding; geçtiğimiz yıl da sürdürülebilir çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir geri kazanım sisteminin kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan Çevresel Fayda Raporu'nu kamuoyuyla paylaşmıştı.

Aktaş Holding tarafından, ÇEVKO Vakfı ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında; ağaç, elektrik, depolama, fosil yakıt ve su temel bileşenlerinin yer aldığı listede, hem anlaşmanın ilk gününden bu yana, hem de 2017 yılına dair elde edilen net tasarruf miktarları, güncel rakamlarla aktarılmıştı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.