Kapat Ikon
Aktaş Holding Personeli Deklanşöre Bastı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, bünyesinde hizmet veren personel kadrosunun girişimleriyle, yepyeni bir eğitici organizasyonu daha hayata geçirdi.

Daha önce birçok başarılı organizasyona imza atan Aktaş Holding’in duyarlı personel kadrosu, bu kez fotoğrafçılığı ön plana çıkararak, şirket bünyesinde ilk kez kurulan hobi kulüplerinden biri olan ‘Aktaş Fotoğrafçılık Kulübü’nün startını verdi.

Fotoğrafa ve fotoğrafçılığa merak duyan tüm Aktaş personelinin katılabileceği kulüp, “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi” ile çalışmalara başlarken, gerçekleştirilen ilk ders bir hayli renkli görüntülere sahne oldu.

Aktaş Holding’in DOSAB lokasyonunda yer alan fabrika binasında gerçekleştirilen ilk derse; Eda Göktaş, Nazlı Şen Bıyıklı, Ercan Balçık,  Ruken Oğulmuş, Ahmet Saatçi, İlhan Bulut, Nevzat Kaya ve Kübra Özyapı isimleri katıldı.

Aynı zamanda profesyonel fotoğraf çekimleri de yapabilen Aktaş personeli Murat Yıldırım ve Oğuzhan Maho’nun öncülüğünde gerçekleştirilen dersler, teorik bilgilerin tamamlanmasının ardından, şehir içerisinde belirlenecek bölgelerde pratik fotoğraf çekimleriyle devam edecek.

“Tüm Aktaş Personeli Davetli”

Aktaş Fotoğrafçılık Kulübü’nün kapılarının, tüm Aktaş personeline açık olduğunu belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, teorik derslere katılamayan ancak kulübe üye olmak isteyen personelin, ilerleyen zaman diliminde gerçekleştirilecek olan pratik çekim organizasyonlarına katılabileceği müjdesini verdi. Fotoğrafçılığa ilgi duyan tüm Aktaş personelini, kulübe üye olmaya davet eden Erol, Aktaş Holding olarak gerçekleştirilen bu tip organizasyonlara, destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.