Kapat Ikon
Aktaş Holding 80.Yıl Paylaşım Toplantısı'na Ev Sahipliği Yaptı

Aktaş Holding, 80. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Kurulduğu günden bu yana, sektöründe gelişimin ve yeniliklerin öncüsü olan Aktaş Holding, 80. yıl dolayısıyla hem geçmiş başarıların hem de ileriye dönük hedeflerin masaya yatırıldığı bir Paylaşım Toplantısı düzenledi.

25.04.2018 tarihinde, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte; TAYSAD, RUMELİSİAD, BOSB, OİB/UİB, BOSİAD, BUSİAD, KalDer ve Yıldırım Rotary gibi paydaş kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra, Bursa’daki basın mensupları yer aldı.

Gün boyu süren programda, ilk olarak basın mensupları ağırlanırken, gazetecilere Aktaş Holding'in 80. yılına özel hazırlanan tanıtım filmi ve akabinde düzenlenen kahvaltının ardından saha ziyareti gerçekleştirdi.

Hedefler paylaşıldı

Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol'un da yer aldığı buluşmada, gazetecilere Aktaş Holding'in geçmişi ve ileriye dönük hedefleriyle ilgili paylaşımlar yapıldı.

Gazetecilerle düzenlenen programın ardından, paydaş STK kuruluş temsilcilerini de fabrikada ağırlayan Aktaş Holding, STK temsilcilerine de 80. yıl tanıtım filmini izlettikten sonra, şirketin başarı hikayesi ve gelecek hedeflerini aktardı.

Düzenlenen etkinliğe; Aktaş Holding Yönetim Kurulu tam kadro katılım gösterirken, verimli geçen paylaşımların ardından STK temsilcilerine de saha ziyareti organize edildi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.