Kapat Ikon
Aktaş Holding 16. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda Yerini Aldı

Aktaş Holding, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu'na katıldı.

Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen ve geniş kitlelerce takip edilen sempozyumda, iş, sanat ve eğitim hayatından çok sayıda ünlü isim katılımcılarla buluştu. 13-14 Nisan tarihleri arasında 'Dönüşümü Yönetmek' ana temasıyla Almira Hotel'de gerçekleştirilen etkinlikte, Dönüştüren Teknoloji (Endüstri 4.0), İş Yaşamında Dönüşüm, Yaşam Kalitesi gibi konularda oturumlar gerçekleştirildi.

Sempozyum, Gencer Savaş Bandosu'nun performans gösterisinin ardından, 2017 Bursa Mükemmellik Ödül Töreni ile son buldu.

Etkinlik ilgiyle takip edildi

2 gün süren sempozyumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, etkinliğin her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça başarılı geçtiğini söyledi.

Erol, sürekli iyileştirme ve dönüşüm faaliyetlerinin önemine vurgu yaparak, "Dönüşümü Yönetmek temalı organizasyon, her zamanki gibi ilgi ile takip edildi. Bizler de Aktaş Holding olarak, ekibimizle birlikte sempozyumda yerimizi aldık. Kurum kültürümüzde de önemli bir yer tutan dönüşüm faaliyetleriyle ilgili ekibimizin önemli kazanımlar elde ettiğini söyleyebilirim. Bu açından, organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.