Kapat Ikon
Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi Kariyer Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu

Aktaş Holding, farklı organizasyonlar kapsamında 'aydınlık geleceğimiz' olan öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Aktaş Holding, Uludağ Üniversitesi’nin en önemli etkinliklerinden biri olan ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından düzenlenen 'Kariyer Fuarı'na katıldı.

28 Şubat - 1 Mart 2018 tarihleri arasında Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, öğrenciler hem firma hakkında bilgi almak hem de staj ve iş imkanı bulabilmek için Aktaş Holding yetkilileriyle çeşitli görüşmelerde bulundu.

Yerel ve uluslararası olmak üzere toplam 32 firmanın katıldığı fuarda, Aktaş Holding standı öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Öğrenciler için büyük fırsat

2 gün süren Kariyer Fuarı'nın Aktaş Holding adına oldukça başarılı geçtiğini belirten Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki kariyerine önemli katkı sağladığını söyledi.

Erol, üniversite öğrencileri ile sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen fuarların öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Geleceğimiz olan gençlerin, kariyer planlarını doğru bir şekilde yapmaları için bu tarz etkinliklere katılmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.