Kapat Ikon
Sami Erol'dan Gençlere Altın Tavsiyeler

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Uludağ Üniversitesi İnsan Kaynakları Topluluğu'nun (ULİNKA) düzenlediği ve sektörün öncü firmalarından üst düzey yöneticilerin ağırlandığı HR Summit'18 etkinliğinde öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

İş hayatıyla ilgili bilgi edinmek isteyen tüm öğrencilerin ilgiyle takip ettiği HR Summit'18 etkinliğinde 'İnsan Kaynakları Yönetimi ve Değişim' başlıklı bir sunum yapan Erol, hem Aktaş Holding'i tanıttı hem de iş dünyası hakkında bilgiler verdi.

Erol, dünyada değişimin çok hızlı bir şekilde ilerlediğini anlatarak, "Bu süreci iyi izlemek gerekiyor. İçinde bulunduğumuz dünyada değişim kaçınılmaz bir gerçek. Sürekli gelişim ve iyileşme için değişim olmazsa olmaz. Asıl olan şey ise fark yaratmak. Dünyada değişime ayak uyduran ve marka üreten ülkeler, ekonomik ve sosyal sosyal olarak fark yaratıyorlar" dedi.

Okurken iş hayatına hazırlanın

Dijital alanda da büyük bir değişimin yaşandığını ifade eden Erol, teknolojideki gelişmelere bağlı olarak birçok alanda farklılaşma olduğunu kaydetti.

Erol, öğrencilere geleceğe karşı öngörülü olma tavsiyesinde bulunarak, "Okurken iş hayatına hazırlanın. Önemli işlere öncelik verin. Önce anlamaya, sonra anlaşılmaya çalışın ve sinerji yaratın" diye konuştu.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.