Kapat Ikon
11. Kurumsal Yönetim Zirvesi'nde Değişen Dünyada Kurumsal Yönetim Konuşuldu

Kurumsal yönetim anlayışının gelişmesi ve bu alandaki iyi uygulamaların artırılması misyonuyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), her yıl gerçekleştirdiği Kurumsal Yönetim Zirvesi’nin 11'incisini İstanbul'un ev sahipliğinde düzenledi.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol'un da yönetim kurulunda yer aldığı TKYD’nin organizasyonu, "Kurumsal Yönetimin İtici Gücü: Esneklik ve Dayanıklılık" temasıyla gerçekleştirilirken, etkinlikte değişen dünyada kurumsal yönetimin önemi masaya yatırıldı.

Organizasyona Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol ve Mali ve İdari İşler Direktörü Mustafa Şenongan katıldı.

Eş zamanlı yönetim zorunluluğu

Düzenlenen zirve kapsamında; günümüzde şirketlerin teknolojik, ekonomik ve toplumsal pek çok faktörü bütünsel olarak ve eşzamanlı yönetmek zorunda olduğunun altı çizildi.

Ayrıca, sağlam temellere dayalı bir kurumsal yönetim anlayışının, şirketin sürdürülebilirliği açısından çok kritik olduğu ifade edilirken, zirve tüm katılımcılar açısından son derece verimli geçti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.