Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Küresele Uzanan Yolculuğu Mercek Altında

Aktaş Holding'in kurulduğu günden bu yana yerelden globale uzanan başarı yolculuğu, farklı platformlar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, 28 Şubat 2018 tarihinde Koordinatörlüğünü Bursa Valiliği AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı "EuroKEY Projesi" kapsamında, yurtiçi ve yurtdışından gelen önemli misafirleri şirket bünyesinde ağırladı.

İtalya, İzlanda, Letonya, Polonya gibi ülkelerden gelen temsilcilerin yanı sıra; TOBB, BOSB, KOÇ Üniversitesi ve BUİKAD gibi önemli kuruluşların temsilcilerinin de yer aldığı heyeti, Aktaş Holding Mali ve İdari İşler Direktörü Mustafa Şenongan ve Teknik Grup Yöneticisi Hakan Korkmaz ağırladı.

Aktaş Holding'e Övgü

Yapılan görüşmelerde ziyaretçiler, Türk firması olarak yurtdışına açılma nedenleri ve yatırım yapılan ülkelerin kültürü ile etkileşim hakkında Aktaş Holding'den detaylı bilgi alırken, Aktaş Holding'in dünyanın dört bir yanındaki yaygın hizmet ağından da övgüyle söz etti.

Ziyaretçileri şirket bünyesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Şenongan ve Korkmaz, Aktaş Holding'in kurumsal kültürünün en önemli faktörlerinden biri olan 'Küresel güven, yerel samimiyet' anlayışından söz ederek, şirketin başarı yolculuğuyla ilgili katılımcılara bilgi verdiler.

Oldukça verimli geçen ziyaretin sonunda ise tüm katılımcılar, toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.