Kapat Ikon
Sami Erol'dan Bursa İş Dünyasına Değer Katacak Hamle

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, kurumsal yönetim anlayışının Bursa ve ülkemiz genelinde yaygınlaşması adına önemli sorumluluklar üstlenmeye devam ediyor.

Sami Erol; BOSİAD işbirliği ve BUSİAD, TÜGİAD, BUİKAD, RUMELİSİAD kuruluşlarının destekleriyle gerçekleşen "Neden Kurumsal Yönetim?" konulu, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Bursa İş Dünyası Buluşması'nın gerçekleştirilmesi noktasında, adeta köprü vazifesi üstlendi.

Crowne Plaza Otel'de gerçekleşen ve TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır'ın moderatörlüğünde, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve Bayazıt Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt'ın konuşmacı olarak katıldığı organizasyonda, kurumsallaşma üzerine önemli konular masaya yatırıldı.

Böyle Bir Oluşumda Yer Almaktan Gurur Duyuyorum

Platformun Bursa iş dünyasıyla buluşması adına yoğun çaba gösteren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, kurumsallaşma yolunda iş dünyasına önemli katkılar sağlaması beklenen oluşumun tüm süreçlerinde bizzat rol almaktan dolayı büyük gurur yaşadığını ifade ederek, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, TKYD Bursa İş Dünyası Buluşması, tüm katılımcılar açısından son derece verimli geçti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.