Kapat Ikon
Aktaş Holding "Turquality" İle Vizyonunu Geliştiriyor

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Türkiye’nin markalaşma sürecinde önemli etkisi bulunan "Turquality" tarafından, firmaların orta ve üst düzey yöneticileri arasında ortak bir yönetim lisanı oluşturulması ve bu yöneticilerin gerekli vizyon ve yetkinliklere ulaşımının sağlanması amacıyla düzenlenen "Yönetici Geliştirme Programı"nda, başarıyla rol aldı.

Turquality’in başlattığı Yönetici Geliştirme Programı’nın 11.dönemine Aktaş Holding adına Ar-Ge Mühendisliği Müdürü Ender Akar katılırken, programı başarılı bir şekilde tamamlayan Akar, sertifika töreninde Aktaş’ın adından söz ettirdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde (TİM) yapılan 11. dönem sertifika töreninde, başarı belgesini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden alan Akar,  Turquality Yönetici Geliştirme Programı’nı başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadı.

Turquality kapsamında yer alan firmalarda, orta ve üst düzey yöneticilerin bilgi yönetimi, pazarlama, teknoloji, insan kaynakları ve marka alanlarındaki yetkinliklerini arttırmaya yarayan programın, kendileri adına son derece verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding Ar-Ge ve Mühendislik Müdürü Ender Akar, Türkiye’nin markalaşma sürecine paralel, Aktaş’ın gelecek vizyonunda markalaşma olgusuna verdiği öneme dikkat çekti.

“Aktaş Markasını Zirveye Taşıma Hedefindeyiz”

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da, Turquality Yönetici Geliştirme Programı’nı başarılı bir şekilde tamamlayarak kendilerini gururlandıran Akar’ı başarılı performansından dolayı kutladı. Aktaş Holding olarak Türkiye’nin 2023 vizyonuna paralel hedefler yürüttüklerini anımsatan Erol, rekabet gücünün ön plana çıktığı global arenada, Aktaş markasını dünya liderliğine taşımak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Markalaşma sürecinin ve sürdürülebilir başarının Aktaş Holding adına büyük önem taşıdığını vurgulayan Erol, bu süreçte marka geliştirme programı Turquality’nin kendileri açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.