Kapat Ikon
Aktaş Holding, Türkiye Çapındaki Bayi ve Tedarikçilerini, 'Paydaş Buluşması'nda Bir Araya Getirdi

Ulaştırma, Yapı, Endüstriyel Ürünler ve Yeşil Enerji alanlarında faaliyet gösteren Aktaş Holding, paydaşlarıyla güçlü ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding bu kapsamda, Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren bayilerini, tedarikçilerini ve mevcut/potansiyel müşterilerini, Bursa'da düzenlenen 'Paydaş Buluşmaları' organizasyonunda bir araya getirdi.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer yöneticiler tarafından, şirketin stratejik hedeflerine dair yapılan sunumların ardından, 360 Derece Satış, Pazarlama 40 ve Deneyimsel Pazarlama başlıklı sunumuyla, ünlü Yazar, Öğr. Gör. Hakan Okay, günümüz iş dünyasındaki markalaşma ve satış süreçleriyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Akabinde ise çapraz oturumlar eşliğinde, Aktaş Holding'in mevcut markalarıyla ilgili 2017 değerlendirmesi ve 2018 hedefleri konuşulurken, organizasyon katılımcılar açısından son derece verimli geçti.

Geleceğin Türkiye'sini Hep Beraber İnşa Edeceğiz

Organizasyonda konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, "Bu ülke hepimizin; çok çalışmaya devam ederek, geleceğin Türkiye'sini güçlü bir şekilde inşa etmek hepimizin en temel görevi olmalı... Yani üretimi daha ileriye taşımalıyız; buna bağlı olarak istihdamı da en üst seviyelere yükseltmeliyiz. Aktaş markası da geçmişten bu yana, global düzeyde yakaladığı güven duygusunu, sizlerin ortaya koyduğu başarılı performanslar sayesinde sürdürülebilir hale getirmektedir. Aktaş Holding, içerisinde yaşadığımız toplumla bütünleşmeye devam ederek, çizmiş olduğu rotada, sizlerden aldığımız güçle birlikte ilerlemeye devam edecektir" dedi.

Daha Çok ve Daha Verimli Çalışacağız

Şahap Aktaş'ın ardından konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da  "Güncel ve çağdaş yönetim yaklaşımlarıyla, global ölçekteki müşteri beklentilerini en iyi şekilde analiz edip; çözüm odaklı yaklaşımlar sergilerken, paydaş beklentilerine de en dengeli şekilde yanıt verebilme çabasındayız. Dünyanın her yerinde var olan Aktaş Holding'in, bayi ağını da genişleterek; daha fazla kişiye ulaşması ve müşteri sadakat düzeyini sürdürülebilir kılması, şirketimizin kurulduğu günden bu yana benimsediği en temel gerekliliklerin başında geliyor. Bugünkü başarılarımızla asla yetinmeden, daha çok ve daha verimli çalışıp, işbirliklerimizi geliştirip, markalarımızı daha iyi yöneterek;  mutlak suretle geleceğe hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Crowne Plaza'da gerçekleşen ve gün boyu süren organizasyonda; 'Birlikte Daha Güçlüyüz' mesajı ön plana çıktı.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.