Kapat Ikon
Mükemmellik Konferansı'nda Sami Erol'dan Plaket

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi’nin işbirliğiyle 5.si düzenlenen Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı’nda adından söz ettirdi.

BTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, konferansta Aktaş Holding’i İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol temsil etti.

Kuruluşların, toplam kalite yolculuklarına önemli katkılar sağlayacak sürekli iyileştirme ile ilgili başarılı uygulamaların ele alındığı konferansta, alanında uzman konuşmacılar firmalarında hayata geçirilen iyileştirme çalışmalarını, bu uygulamaların şirket verimliliğine ve karlılığına olan katkılarını katılımcılarla paylaştı.

Konferansta farklı kurumlar, sunumlar yaparak iyi uygulamalarını katılımcılarla paylaşırken, başarılı uygulama gerçekleştiren firmalar ödüle layık görüldü.

Konferansın sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da organizasyona sponsor olan firmaya plaket takdim etti.

Aynı zamanda Türkiye Kalite Derneği Genel Merkez'inde 4 dönem yönetim kurulu üyesi olarak, kurucu olarak görev aldığı Kalder Bursa Şubesinde de 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmış olan Sami Erol, ödül almaya hak kazanan katılımcıları kutlarken, plaket takdim ettiği katılımcılara başarılı çalışmaların devam etmesi dileklerinde bulundu.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.