Kapat Ikon
Sami Erol / Önsöz

Değerli Aktaş Holding Paydaşları,

Çok hızlı bir değişim sürecinin yaşandığı globalleşen dünya düzeninde, işletmeler hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde, yoğun bir rekabet ortamıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Rekabet edebilme yeteneği de şirketler veya ülkeler açısından, ekonomik anlamdaki kalkınmışlık seviyesini gösteren en önemli unsurlardan biridir.

Nitekim günümüzdeki bu yoğun rekabet ortamında işletmelerin, rakiplerine göre bir farklılık yaratabilmek için AR-GE ve yenilikçilik faaliyetlerine imza atarak, ileri teknolojiye yönelik yatırım hamlelerini hızlandırdığını görüyoruz.

Küresel piyasalarda firmaların / ülkelerin teknoloji seviyesi ile pazardaki rekabet gücü arasında da pozitif bir ilişki söz konusudur.

Tabi bu rekabette daha düşük maliyet, daha kaliteli ürün ve yüksek verimlilik elde etmek için işletmelerin, bilgiyi kullanma becerilerini geliştirmesi ve teknolojiye yatırım yapmaktan çekinmeyip, sürdürülebilir başarılara odaklanması işletmenin geleceği adına çok önemlidir.

Gelinen noktayı Aktaş Holding açısından ele alırsak; kendimize belirlediğimiz hedef çıtasını, en üst noktaya koymuş durumdayız.

Öyle ki mevcut teknolojimizi sürekli daha ileri seviyelere taşıma ve kurumsal marka değerimizi, daha da yükseltme adına önemli çalışmalara imza atıyoruz.

Globalleşen dünya ekonomisine uygun olarak sürdürdüğümüz AR-GE ve inovasyon faaliyetlerimiz çerçevesinde; ürün geliştirme, yazılım teknolojileri ve know-how'ı bize ait olan ürünlerin üretimine odaklanırken, gelecek yolculuğumuzu bu düşünceyle şekillendiriyoruz.

Aktaş Holding olarak, sahip olduğumuz bilgi birikimini, yenilikçi yaklaşım ve yatırımlarla desteklemeyi sürdürüyoruz.

Bu anlamda, geliştirdiğimiz ileri teknolojili ve katma değerli ürünleri, dünyanın her noktasındaki müşterilerimizle en hızlı ve etkin şekilde buluşturmak adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

 

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.