Kapat Ikon
Aktaş Holding Personeline "C Vitamini" Takviyesi

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding'in çalışanlarına, özel bir firma tarafından düzenlenen organizasyonla mandalina dağıtımı yapılırken, firma yetkilileri Aktaş personeline, meyve tüketiminin önemi ve vitaminler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Bursa, 24.09.2014 - Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, taze ve günlük gıdaları uygun fiyatlarla internet üzerinden kullanıcılara ulaştıran Tazedirekt firması yetkilerine ev sahipliği yaptı.

Aktaş Holding personeline, C vitamini deposu Mandalina dağıtımı yapan firma yetkilileri, meyve tüketiminin önemi ve vitamin ihtiyacının giderilmesi açısından dikkat edilmesi gereken konular hakkında, personele önemli paylaşımlarda bulundu.

Aynı zamanda kullanıcılara hizmet verdikleri internet sitesine Aktaş personelini üye yapan yetkililer, çalışanlardan aldıkları sıcak ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Belirli periyotlarla personelini dünya mutfaklarından lezzetlerle buluşturan Aktaş Holding'in, çalışanlarına yönelik düzenlediği bu tip organizasyonlar, önümüzdeki günlerde de devam edecek.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.