Kapat Ikon
Sami Erol Önsöz: Aktaş Holding Geleceğin Teknolojilerini Günümüzle Buluşturuyor

Değerli Paydaşlarımız,

Bilginin öncelikli hale geldiği günümüz dünyası, teknolojik gelişmeler açısından da özellikle 2000'li yılların başından itibaren akıl almaz bir hıza sahne oluyor.

Teknolojide yaşanan bu hızlı dönüşüm süreci, kuşkusuz hem firmalar hem de bireyler açısından bu dönüşüme adaptasyon gerekliliğini de beraberinde getirmektedir.

İşletmeler, mevcut iş süreçlerini yürütmeye devam ederken, teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmek durumundadır ve bu gelişimle aynı doğrultuda, müşteri taleplerine de aynı hızda yanıt verebilir olmakla yükümlüdür.

Gitgide farklılaşan ve hızlanan çalışma hayatında, işletmeler açısından teknolojinin etkin ve sonuç odaklı kullanımı bir zorunluluk olarak karşımıza çıkarken, küresel rekabetçi ortamda geleceğe odaklanan firmaların,  bilgiyi ve teknolojiyi ön planda tutmaya başladıklarını sıklıkla görüyoruz.

Kurulduğu günden beri, sektöründe 'değişimin ve dönüşümün öncüsü' olma misyonunu benimseyen Aktaş Holding, Ar-Ge ve İnovasyon öncelikli üretim modeliyle, teknolojinin tüm nimetlerinden en iyi şekilde faydalanarak, müşterilerine ve küresel ekonomiye değer katmayı sürdürüyor.

Daima mükemmeli hedefleyen şirketimiz, küresel düzeydeki hızla değişen pazar/müşteri taleplerine karşın, güçlü yapılanması sayesinde, beklentilere en hızlı ve etkin şekilde çözüm üretebilmekte kabiliyetine sahiptir.

Bilgi ve teknoloji öncelikli gelişim stratejilerini benimseyen Aktaş Holding, inovatif ürünler geliştirme noktasında adımlarını sürekli olarak geleceği ön planda tutacak şekilde atarken, çevre dostu ve enerji verimliliği sağlayan ürünleriyle de 'sektörün global oyuncusu' olmanın tüm gerekliliklerini titizlikle yerine getirme gayretindedir.

Bu anlamda Aktaş Holding olarak, anbean geleceğe odaklanan yenilikçi yüzümüzle, yüksek kalite ve teknolojiye kararlı bir şekilde yatırım yapmayı sürdürüp, yaşadığımız topluma ve küresel ekonomiye katma değer sağlamaya devam etmeyi hedefliyoruz.

Saygılarımla,

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.