Kapat Ikon
Stajyerlerin Aktaş Holding Bünyesinde İş Hayatına Adaptasyonu Tüm Hızıyla Sürüyor

Kurulduğu günden bu yana, geleceğimiz olan gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve iş dünyasına yetkin bireyler olarak adım atmalarına olanak sunmak amacıyla, öğrencilere yönelik koşulsuz desteğini sürdüren Aktaş Holding, dönemsel olarak gerçekleştirilen staj programları çerçevesinde öğrencileri iş dünyasına hazırlamaya devam ediyor.

 

Aydınlık geleceğimiz olan gençlere her fırsatta büyük destek veren Aktaş Holding, büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket ederek gençleri iş dünyasına adapte etme ve ülkemiz istihdamına da katkı sağlama adına önemli çalışmalara imza atarken, bu anlamda İŞKUR ile gerçekleştirdiği işbirliği çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Aktaş Holding, İŞKUR ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde hayata geçirilen 'Stajyerleri İş Hayatına Hazırlıyoruz' projesi kapsamında, yaklaşık 2 aydır yeni dönem stajyerleri bünyesinde ağırlamaya devam ederken, bu dönemde hem şirketi, hem de iş dünyasını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, geride kalan süre zarfında yapılan çalışmalara ve edinilen bilgilere dair, departman yöneticilerine sunumlar gerçekleştirdi.

 

Aktaş Holding bünyesinde halihazırda; Üretim, Planlama, Satış ve AR-GE departmanlarında çalışmaya devam eden stajyerlerin gerçekleştirdiği sunumlarda, departman yetkilileri ve İK yetkilileri de yer alırken, öğrencilerin sunumlarda bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.

 

Çalışmalardan Memnunuz

 

Eğitime ve öğrencilere verilen desteği, şirketin önemli bir misyonu olarak gördüklerini kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, mesleki eğitimin yaygınlaştırılması noktasında, İŞKUR ile gerçekleştirilen işbirliği çalışmalarını çok önemsediklerini söyledi.

 

Ülkemize yüksek düzeyde katma değer sağlama adına çalışmalarını sürdüreceklerini aktaran Sami Erol, 'Stajyerleri İş Hayatına Hazırlıyoruz' programı kapsamında stajyerlerin bugüne kadar ortaya koydukları performanstan da memnun olduklarını ifade ederek, öğrencilere başarı dileklerini yineledi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.