Kapat Ikon
Sami Erol Önsöz

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

 

Bildiğiniz gibi rekabet ortamının hızla arttığı küreselleşen yenidünya düzeninde, kurumsal firmalar açısından hizmet verilen sektörde ayakta kalabilmek ve sürekliliği olan başarılara ulaşabilme noktasında, ortaya konan ürün ve hizmetlerdeki başarılar olduğu kadar; şirket bünyesindeki mutluluk ve güven ortamının sağlanması da bir hayli önem taşımaktadır.

 

Çalışanların, birbiriyle uyum içinde, aynı hedefe kilitlenmiş şekilde şirkete değer katacak çalışmalara imza atması, işletmenin sürdürülebilir başarıya ulaşma sürecinde temel öncelikler arasında yer alırken, ekip ruhundan uzak, iletişimin ve etkileşimin yetersiz olduğu, güvensiz bir çalışma ortamında ise başarının yakalanması oldukça zordur.

 

Kurulduğu günden bu yana, hem çalışanları hem de müşterileri ve diğer paydaşları nezdinde; samimiyete, güvene ve memnuniyete dayalı ilişkilerin geliştirilmesi adına yoğun çaba gösteren Aktaş Holding, sektörde yakaladığı bugünkü başarıları da işte bu bütünsel, güçlü ve uzun soluklu ilişkilerin katkısına borçludur.

 

Aktaş Holding bünyesinde, en çok önem verdiğimiz konuların başında şüphesiz; çalışanlar arasındaki paylaşımın ve etkileşimin yüksek olması, birbirlerine saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşan, ortak akıl ve beyin fırtınasıyla, şirketimizin gelişimine ışık tutan, dinamik ve uyumlu bireyleri bir arada bulundurma düşüncesi gelmektedir.

 

Şirketimiz içerisinde, etkili iletişime ve motivasyona dayalı güçlü takım ruhu, hem kişisel gelişime destek olurken, hem de yüksek hedefleri doğrultusunda ilerleyen Aktaş Holding'in, gelecek yolculuğuna önemli katkılar sağlıyor. Birlikte düşünme becerisi yüksek bireylerin bir arada bulunması da şüphesiz, güçlü bir sinerji yaratma noktasında önemli kazanımlar ortaya koymaktadır.

 

Bu açıdan, gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerle sektöre her yönüyle rol-model olan Aktaş Holding, en önemli gücü olarak gördüğü nitelikli insan kaynağının, etkin ve verimli olarak kullanılması adına, daima 'biz' anlayışıyla hareket eden, ekip ruhuna önem veren, sorumluluk sahibi, üreten ve vizyon sahibi bireyleri şirket çatısı altında bir araya getirerek, hedefleri doğrultusunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

 

Saygılarımla,

 

Sami EROL

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.