Kapat Ikon
Temmuz Ayında En Çok Öneri Körük Üretim Bölümü'nden Geldi

Aktaş Holding tarafından, çalışanların her ay ortaya koyduğu farklı fikirlerin dikkate alınarak, şirketin gelişimine katkı sağlayan önerilerin de ödüllendirildiği ödüllendirme sistemi, verimli sonuçlar vermeye devam ediyor.

 

Aktaş Holding'nce, kısa zaman önce hayata geçirilen ve İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG), çevre ve sosyal sorumluluk gibi konuların tamamını kapsayacak şekilde, her ay değerlendirmenin yapılacağı ödüllendirme sistemi doğrultusunda, Aktaş çalışanları özgün ve değerli fikirler ortaya koymayı sürdürürken, Temmuz ayında en iyi önerileri sunan ve sisteme katkı sağlayan bölüm, 'Körük Üretim' oldu.

 

Öneri-Ramak Kala ve Kaizen Ödül Töreni, 29 Ağustos tarihinde Aktaş Holding'in üretim tesislerinde düzenlenirken, bu alanlarda başarılı olan bölüm ve çalışanlara ödül, flama ve sertifikaları takdim edildi.

 

Öneri Sistemi Şirketimizin Gelişimine Önemli Katkılar Sağlıyor

 

Aktaş Holding tarafından hayata geçirilen 'Öneri Sistemi'ne çok önem verdiklerini vurgulayan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bu sistem sayesinde çalışanların iş süreçlerine aktif olarak katılım gösterdiklerini belirtirken, değer yaratma ve iş aidiyeti oluşturma noktasında da sistemin faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını kaydetti.

 

Aktaş Holding'in, mükemmellik prensibiyle ortaya koyduğu güçlü vizyonu doğrultusunda, mevcut hedeflere çalışanların katkılarıyla birlikte ulaşma sürecine de değinen Sami Erol, bu noktada çalışanların sunduğu bilgi ve fikirlerin şirketin gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade ederek, değerli görüşlerini paylaşan tüm çalışanları kutladı.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.