Kapat Ikon
"Yeni Mezun" Gençler Aktaş Bünyesinde Çalışma Hayatına Adım Attı

Kurulduğu günden bu yana, çeşitli eğitim ve öğretim kurumlarıyla işbirliğine giderek öğrencilere koşulsuz desteğini sürdüren Aktaş Holding, İŞKUR ile gerçekleştirdiği çalışma kapsamında bu kez, okudukları bölümden yeni mezun olmuş gençler için yepyeni bir projeyi hayata geçirdi.

 

Aktaş Holding bu doğrultuda, okullarından yeni mezun olarak iş hayatına adım atmaya hazırlanan bireylerin, iş tecrübesi kazanması ve yeteneklerinin farkına varması adına, gençlerin geleceği açısından bir hayli önem taşıyan ‘Yeni Mezun’ projesine kısa süre önce start verdi.

 

İŞKUR ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, 18 Temmuz 2016 tarihinde başlayan programda; ilk olarak 5 yeni mezun, 6 aylık program kapsamında Aktaş Holding’in SPA, AR-GE, üretim ve planlama bölümlerinde çalışarak; hem Aktaş Holding’i yakından tanıma, hem de yeteneklerini keşfetme imkânı bulacak.

 

Gençlere Desteğimiz Sürecek

 

Aktaş Holding olarak, İŞKUR ile gerçekleştirilen ‘Yeni Mezun’ projesini çok önemsediklerini kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, eğitime ve geleceğimiz olan gençlere koşulsuz destek olmak adına ellerinden gelen gayreti vermeye devam edeceklerini belirterek, ülkemizin geleceği açısından gençlerimize sahip çıkmamız gerektiğini kaydetti. Bu tip projelere ilerleyen süreçlerde de devam edeceklerini vurgulayan Erol, programa başlayan tüm gençlere de Aktaş Holding bünyesinde başarı dileklerinde bulundu.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.