Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Sürüyor

Topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı’nın, genç yeteneklere olan koşulsuz desteği devam ediyor.

 

Kurulduğu günden bu yana, aydınlık geleceğimiz olan öğrencilere aktif desteğini sürdüren Aktaş Eğitim Vakfı’nca, eğitim hayatında başarılı ve maddi yönden desteğe ihtiyacı olan genç nesiller için bugüne dek yüzlerce öğrenciye sağlanan burs imkânı, bu yıl da aynı doğrultuda ilerliyor.

 

Aktaş Eğitim Vakfı tarafından, teknik bölümlerdeki lisans öğrencilerini kapsayacak şekilde devam eden burslara, öğrenciler de büyük ilgi gösteriyor.

 

Öğrenciler Bizim Geleceğimiz

 

Aktaş Eğitim Vakfı burslarına bugüne dek öğrencilerin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve toplumsal fayda ortaya çıkarmak adına başlatılan bursların kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, Aktaş Eğitim Vakfı olarak geleceğimiz olan öğrencilere sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

İnternetten Başvuru İmkânı

 

Öte yandan, Aktaş Eğitim Vakfı’nın öğrencilere sağladığı burs desteğine ilişkin detaylı bilgi için www.aktasholding.com web sitesi üzerinden, Aktaş Eğitim Vakfı burs yönergesini takip edip, burs başvuruları gerçekleştirebiliyor.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.