Kapat Ikon
Aktaş Holding'den RUMELİSİAD 4. Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi'ne Tam Destek

Faaliyet gösterdiği her alanda, uluslararası düzeyde başarılı çalışmalara devam eden Aktaş Holding,  Bursa başta olmak üzere; Türkiye ve dünya ölçeğinde düzenlenen çok sayıda önemli organizasyona destek olmayı da sürdürüyor.

 

Aktaş Holding son olarak, Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve Balkan ülkelerindeki iş ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli ismin katıldığı, Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi'ne sponsorluk desteğinde bulunurken, dev organizasyonda adından başarıyla söz ettirdi.

 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi'ne Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da bizzat katılırken, Aktaş Holding organizasyon alanında açmış olduğu stantta katılımcılarla buluştu.

 

Balkan ülkelerinden gelen çok sayıda iş adamıyla, verimli geçen görüşmelere imza atan Aktaş Holding, potansiyel işbirlikleri doğrultusunda farklı ülke temsilcileriyle de yeni iş bağlantıları gerçekleştirdi.

 

"Balkan Ekonomi Zirvesi İş Dünyası İçin Çok Önemli"

 

RUMELİSİAD tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi'ne, Aktaş Holding olarak destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, iş dünyası için bu zirvenin son derece faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını kaydetti.

 

Balkanlardaki yatırım fırsatlarına da değinen Erol, Türk iş dünyası temsilcileri açısından Balkan ülkelerinin her birinde çok ciddi yatırım fırsatları olduğuna vurgu yaparak, Techno Aktaş'ın Bulgaristan'dan Avrupa pazarına açılma noktasında ortaya koyduğu etkin faaliyetlerin, gelecekte hem Aktaş'ın bölgedeki varlığı açısından, hem de ülke ekonomisine sağladığı katma değer açısından oldukça önemli kazanımlar ortaya çıkaracağını söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.