Kapat Ikon
Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Öğrencilerinden Aktaş Holding'e Teşekkür Plaketi

Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü bünyesindeki, Otomotiv Topluluğu öğrencileri (Uludag Racing), tamamen kendi tasarımlarıyla geliştirdikleri Formula tipi yarış araçlarının, hem geliştirilme sürecinde, hem de dünya çapında düzenlenen Formula SAE Yarışması'nda, kendilerine destekte bulunan kurum ve kuruluşları, Uludağ Üniversitesi'nde düzenlediği etkinlikte bir araya getirdi.

Tamamen öğrencilerin tasarımı olan araçlar, uluslararası düzeydeki üniversitelerarası düzenlenen Formula yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil ederken, öğrencilerin hem yarışlarda, hem de araçların üretim ve geliştirme süreçlerinde kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etmek amacıyla düzenlediği etkinliğe, Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili R. Serkan Aktaş katıldı.

Otomotiv Topluluğu ekibinin, araçların geliştirme süreçleri ve yarışmalardaki performanslarını sunum eşliğinde paylaşma imkanı bulduğu organizasyonda, kendilerine destekte bulunan Aktaş Holding'e de teşekkür plaketi verilirken, ödülü teslim alan R. Serkan Aktaş, öğrencileri gösterdikleri başarılı performanstan ötürü gönülden kutladı.

"Öğrencilere Olan Desteğimiz Sürecek"

Üniversite öğrencilerinin, tamamen kendi emekleriyle geliştirip belirli bir noktaya getirdikleri araçların oldukça başarılı olduğunu kaydeden Aktaş, böylesine değerli bir çalışma için gayret gösteren tüm öğrencileri onurlandırırken, Aktaş Holding olarak öğrenciler tarafından oluşturulan bu tip özel oluşumlara, ellerinden geldiğince destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Organizasyonun sonunda Aktaş, öğrencilerin geliştirdiği Formula tipi aracı da yakından incelerken, öğrencilerden de aracın geliştirme ve üretim süreçleriyle ilgili detaylı bilgiler aldı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.