Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Yeni Üretim Tesislerine Bir Ziyarette DOSABSİAD'tan...

Aktaş Holding'in yeni yılla birlikte, tamamen kendi öz kaynaklarını kullanarak ve Aktaş'ın üretim modeline uygun şekilde hayata geçirdiği, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni üretim tesislerine, Bursa ve ülkemizin önde gelen kamu kurum ve kuruluşlarından ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri artarak sürüyor.

Aktaş Holding'in yeni tesislerini ziyaret eden Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol'la bir araya gelerek, tesislerin Bursa'ya ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağı inancıyla, bu büyük yatırımda emeği geçen herkesi yürekten kutladı.

DOSABSİAD'ın Aktaş Holding'e gerçekleştirdiği ziyarette dernek adına; Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Öztürk ve Genel Sekreter Adnan Şarmen ile birlikte, dernek üyeleri yer alırken, katılımcılar yeni tesislerden övgüyle söz etti.

"Aktaş Holding ile İşbirliğimiz Sürecek"

Ziyarette konuşan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, yaptığı açıklamayla tesislerin Bursa'ya ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inandığını vurgulayarak, Aktaş Holding ile geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de çeşitli işbirlikleri gerçekleştirmeye devam etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

"DOSABSİAD Yetkililerini Ağırlamaktan Memnuniyet Duyuyoruz"

Bursa'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan DOSABSİAD'ın yetkililerini şirket bünyesinde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da DOSABSİAD ile geçmişte önemli çalışmalar yürüttüklerini anımsatarak, her iki kurum arasındaki iyi ilişkilerin korunup geliştirilmesi noktasında, ellerinden gelen gayreti göstermeye hazır olduklarını vurguladı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'ta kendilerini ziyaret eden DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, DOSABSİAD'ın Bursa iş dünyasında çok önemli çalışmalar ortaya koyduğunu belirterek, birlikte güzel çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.