Kapat Ikon
Aktaş Holding, 23 Nisan'da Aydınlık Geleceğimiz Olan Çocukları Unutmadı

Ulusal gün ve haftalarla ilgili duyarlılık örneği sergilemeye devam eden Aktaş Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da çocukları unutmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çalışanların çocuklarına yönelik bir dizi program gerçekleştiren Aktaş Holding, 06-14 yaş arasındaki çocuklar için her yaş grubuna özel çeşitli kitaplar hediye ederken, Atatürk kartpostalı ve çocukların ismine özel mektuplar da hazırlayarak, minik yüreklerin bu mutlu gününde yaşadıkları coşkuya ortak oldu.

Aktaş Holding ailesinin, çocuklarla buluşması son derece eğlenceli bir ortamda gerçekleşirken, etkinlikte 23 Nisan'a özel olarak hazırlanan hediyeleri teslim alan çocukların, yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Yürekten Kutluyoruz"

Aktaş Holding, çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliğinin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla ilgili de önemli bir mesaj yayınlarken, Gazi Mustafa Kemal tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu özel günle ilgili, Aktaş Holding'in yayınladığı mesajda şu ifadeler yer alıyor:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, en değerli varlıklarımız olan bugünün küçükleri, yarının büyüklerine armağan edilen ve barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin daim olması ümidiyle, aydınlık yarınlarımıza duyduğu güvenin en önemli temsili olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizce her yıl aynı gurur ve coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Ülkemizi her koşulda en iyi şekilde temsil edecek olan çocuklarımıza duyduğu yüksek inancı, her fırsatta önemle dile getiren Ulu Önder Atatürk'ün, ülkemiz çocuklarına armağan ettiği bu özel gün, dünyadaki tüm çocuklar tarafından kutlanan tek bayram olma özelliğini de taşımaktadır.

Dünya genelinde sevginin, kardeşliğin ve barışın ülkemiz topraklarında yeşermesine katkı sağlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alanındaki çağdaş ve ileri atılımlarına öncülük yapmaları en büyük dileğimizdir.

Aktaş Holding ailesi olarak, 23 Nisan vesilesiyle, tüm dünyadaki çocukları sevgiyle selamlıyor, milletimizin 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten kutluyoruz."

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.