Kapat Ikon
Aktaş Holding Türkiye Genelindeki Bayilerini Bursa'da Ağırladı

Aktaş Holding, belirli periyotlar halinde düzenlenen organizasyonlar kapsamında Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren bayileriyle bir araya gelerek, hem geride bırakılan yıl hem de önümüzdeki süreçlerle alakalı fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

 

Aktaş Holding'in mevcut ve yeni bayileriyle bir araya geldiği son organizasyon, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni üretim tesislerinde düzenlenirken, gerçekleştirilen buluşmada 2015 yılına ilişkin durum değerlendirmesi yapılarak, 2016 yılıyla ilgili hedefler de masaya yatırıldı.

 

Toplantıya, sektöründe Türkiye'nin pazar lideri olan Aktaş markalı ürünleri satmak konusunda, ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren yetkili bayi temsilcileri geniş bir katılım gösterirken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol katılımcıları Bursa'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

"Aktaş'ın Büyüme Sürecinde Bayilerin Katkısı Çok Büyük"

 

Aktaş Holding'in kurumsal büyüme ve gelişim sürecinde, Türkiye ve dünya genelindeki bayilerinin büyük katkısı olduğunu belirterek, paydaşlarına verdiği önemi bir kez daha ön plana çıkaran Sami Erol, 2015 yılında gösterdikleri başarılı performanstan ötürü tüm bayileri yürekten kutladı.

 

Aktaş Holding'in son derece başarılı geçen 2015 yılının ardından, 2016 yılı ve sonrası için de çok büyük hedefleri olduğunu anımsatan Erol, Aktaş Holding olarak tüm paydaşlarıyla el ele vererek, geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.