Kapat Ikon
Aktaş Holding, "İşbaşı Eğitim Programı'ndan Katkı Almaya Devam Ediyor"

Aktaş Holding, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından ülkemizdeki işgücü piyasasına nitelikli çalışan kazandırılmasını amaçlayan ve işsizlerin ve üniversite öğrencilerinin, işyerinde çalışma ortamını birebir yaşayarak, kendisini hem mesleki hem de kişisel olarak geliştirme fırsatı sunan ‘İşbaşı Eğitim Programı’ faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Ülkemizdeki istihdam eksikliğinin giderilmesi noktasında, önemli bir proje olarak hayata geçirilen program kapsamında, bugüne kadar çok sayıda üniversite öğrencisine ve yerinde iş öğrenmeyi amaçlayan işsiz kişilere, şirket bünyesinde çalışma imkânı sağlarken, programa katılanlardan da verimli geri dönüşler almayı başarıyor.

 

Aktaş Holding bünyesinde görev yapmaya başlayan ilgili kişilerin maaşları, 3 ay boyunca İŞKUR tarafından karşılanırken, kursunu başarıyla tamamlayan katılımcılara ise İŞKUR tarafından başarı sertifikası veriliyor.

 

“Program Etkin Sonuçlar Ortaya Koyuyor”

 

Program kapsamında başarılı bir performans ortaya koyan kursiyerlerin, Aktaş Holding bünyesinde kadrolu personel olarak görev yapması hedeflenirken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, programın bugüne dek oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

 

Özellikle sanayide yaşanan ara eleman ve nitelikli personel ihtiyacına vurgu yapan Erol, Bursa ve ülkemizdeki istihdama yönelik açığa katkılar sağlaması adına ortaya konan projenin, Aktaş Holding için de etkin ve verimli geri dönüşler sağladığına vurgu yaparak, ilerleyen süreçlerde de program kapsamında yeni kursiyerleri şirket bünyesinde kabul etmeye devam edeceklerini müjdeledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.