Kapat Ikon
BTSO Başkanı Burkay:

Aktaş Holding’in yeni üretim tesislerinin açılış törenine katılan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Aktaş Holding’in kurumsal gelişim ve dönüşüm sürecinde kat ettiği mesafenin, Bursa ve ülkemiz açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

 

Açılış töreninde konuşan Burkay; “Aktaş Holding’in kuruluşundan bugüne geldiği noktayı hep birlikte izliyoruz. Üretim tesisleri ve sektöre sağladığı katma değerle, dünya genelinde Bursa’nın ve Türkiye ekonomisinin gurur kaynaklarından biri. Bildiğiniz gibi BTSO’nun düzenlediği Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, Aktaş Holding ‘İnovasyon’ kategorisinde ödül almıştı. Hava süspansiyon körükleri üretiminde olduğu gibi raylı sistemler ve savunma sanayine yönelik hamlelerinden dolayı da Aktaş Holding’i gönülden kutluyorum” diye konuştu.

 

“Hayırlı Olsun”

Aktaş Holding’in yapmış olduğu yeni tesislerin Türkiye’ye çok büyük katma değer sağlayacağına inandığını kaydeden Burkay; “Bursa’mızın klasik endüstriden, yeni nesil alanlara dönüşümü için faaliyet gösteren en önemli şirketlerden biri Aktaş Holding… Bu yeni tesislerin Bursa ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.