Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı'nın Doğaya Katkısı Sürüyor

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding bünyesinde, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı, projelerde hız kesmiyor.

Aktaş Eğitim Vakfı, köylülerle birlikte gerçekleştirdiği proje çerçevesinde, Aktaş Eğitim Vakfı Hatıra Ormanı'na ilk fidanları dikti. 

Nilüfer Belediyesi'nin de destek verdiği ağaçlandırma çalışmalarında, vakıf adına oluşturdukları hatıra ormanının heyecanını yaşadığını belirten Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Aktaş, "Aktaş Eğitim Vakfı olarak eğitim başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirebilmek. Bu çerçevede projeler geliştiriyoruz. Çevremize katkı projeleri de bizim için önemli. Kurumumuzun adını böylesine güzel bir projeyle ölümsüzleştirdiğimiz için çok mutluyum. Aktaş Holding ve Aktaş Eğitim Vakfı'nın doğum yeri olan Bursa'yı daha yeşil tutmak için çaba gösteriyoruz. Aktaş Holding'in kuruluşunun 75. Yılı kapsamında bu projeyi yaptık. Bundan sonraki süreçte de birçok projeye imza atacağız" dedi.

Ağaç Dikimi Köylü Kadınların Desteği İle Yapıldı

Bu proje ile kent içerisinde yer alan önemli bir alanı ağaçlandırdıklarını ifade eden Aktaş; "Projemizde bizlere Orhaneli ilçesine bağlı köylerden kadınlarımız eşlik etti. Onlarla birlikte ağaçlandırma projemizi gerçekleştirdik. Kendilerinin katkıları, kadının çevrenin korunmasına verdiği önemi göstermesi açısından önemli" diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmalar sonrasında ağaçların dikimi yapıldı ve can suyu yine kadınlar tarafından verildi. Etkinliğe Aktaş Eğitim Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş katılım gösterdi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.