Kapat Ikon
Techno Aktas Bulgaristan'da Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Küresel düzeyde faaliyet gösteren Aktaş Holding, yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde öğrencilerle sık sık bir araya gelirken, öğrencilerin iş dünyasına hızlıca adapte olabilmelerini amaçlayan her türlü organizasyonda adından söz ettiriyor.

Bunun son örneği, Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki üretim üssü Techno Aktas'ın, faaliyet gösterdiği kent olan Plovdiv'deki Plovdiv Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen kariyer günleri organizasyonu oldu.

Plovdiv Teknik Üniversitesi'nde bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 şirketin katılım gösterdiği "Kariyer Günleri" etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen Techno Aktas, kurmuş olduğu stantta öğrencilere iş hayatına yönelik önemli bilgiler aktarırken, ayrıca öğrencilere şirket bünyesinde staj yapma olanaklarını da sundu.

Organizasyona Techno Aktas adına, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Emin, İK Yöneticisi Daniela Savovave İK Uzmanı Hazel Kamber katılım gösterdi.

"Öğrencilerden Techno Aktas'a Yoğun İlgi"

Üniversite bünyesinde öğrenimine devam eden öğrenciler, 7.Kariyer Günleri etkinliğinde Techno Aktas standına yoğun ilgi gösterirken, öğrenciler Techno Aktas yetkililerine iş dünyası ve şirket hakkında merak ettikleri soruları da yöneltme imkanı buldu.

"Nitelikli İş Gücü Çok Önemli"

Plovdiv Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kariyer günleri organizasyonunda, Techno Aktas standına göstermiş oldukları ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirketlerin öğrencilerle bir araya geldikleri bu tür etkinliklerin öğrencilerin iş dünyasını yakından tanıyabilmeleri açısından son derece önemli olduğunun altını çizerek, nitelikli iş gücünün iş dünyasına katılımının yalnızca ülkemizde değil, dünya genelinde en önemli ihtiyaçlardan birisi olduğunu vurguladı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.