Kapat Ikon
Techno Aktas, RUMELİSİAD'ı Ağırladı

Aktaş Holding'in Bulgaristan'da yer alan ve Avrupa ülkelerine yönelik üretim gerçekleştiren firması Techno Aktas, Bursa'dan gelen RUMELİSİAD üyeleriyle Filibe'de bulunan tesislerinde bir araya geldi.

 

Balkan ülkelerine yönelik bir dizi program çerçevesinde Bulgaristan'a giden RUMELİSİAD, Techno Aktas'ın fabrika genel işleyişi ve son durumu hakkında bilgiler almak üzere tesislere ziyaret gerçekleştirirken, dernek yönetim kurulu üyelerini, aynı zamanda geçmiş dönem RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve halen de Yönetim Kurulu üyesi olan, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş bizzat karşıladı.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Techno Aktas’ın bölgeye sağladığı kazanımları misafirleriyle paylaşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Avrupa'ya açılan kapı özelliğindeki bölgede hem istihdam, hem de ekonomiye ciddi oranda katma değer ortaya çıkardıklarını kaydetti.

 

"Techno Aktas Bölgeye Değer Katmaya Devam Edecek"

 

RUMELİSİAD üyelerini Filibe'de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş, Techno Aktas'ın ilerleyen süreçlerde de bölgeye önemli değerler sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

 

Gerçekleşen görüşmede kendilerini ağırlayan Şahap Aktaş'a teşekkürlerini ileten RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer de, dernek olarak diğer Balkan ülkelerinde olduğu gibi, Bulgaristan'da da önemli çalışmalara imza attıklarını anımsatarak, bugüne dek göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Techno Aktas'ı kutlamayı ihmal etmedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.