Kapat Ikon
Aktaş Holding, Belçika'da Düzenlenen TIR Yarışlarına Sponsor Oldu

Aktaş Holding, ulusal ve uluslararası arenada farklı segmentler için düzenlenen birbirinden önemli yarış organizasyonlarda etkin şekilde rol almaya devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, Belçika’nın ev sahipliğinde FIA tarafından düzenlenen ve 800’den fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği uluslararası TIR Grand Prix’ine (FIA Belgium Truck Grand Prix 2015), Belçika’daki mevcut müşterileriyle birlikte sponsor desteğinde bulundu.

Organizasyona Airtech markasıyla katılan Aktaş Holding, etkinliğin gerçekleştiği alanda diğer sponsorlarla beraber hazırlanan stant alanında tanıtım faaliyetlerinde bulunurken, organizasyona genel olarak katılım Belçika’nın Flaman bölgesinden oldu.

19-20 Eylül tarihlerinde Belçika’nın Heusden-Zolder şehrinde Circuit Zolder’ de gerçekleşen yarış kapsamında Aktaş Holding, Airtech markasıyla Belçika’daki organizasyonun sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde ismini duyururken,  Group Auto International (GAU) Dergisi’nde de Airtech adına ilan yayınlandı.

“Uluslararası Organizasyonlarda Yer Almaya Devam Edeceğiz”

Aktaş Holding olarak, Airtech markasıyla Belçika’daki TIR Şampiyonası’na sponsor desteğinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçlerde de global çapta düzenlenen bu tip değerli organizasyonlarda boy göstermeye devam edeceklerini müjdeledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.