Kapat Ikon
Aktaş Holding’den 'İşbaşı Eğitim Programı' ile İstihdama Tam Destek

Aktaş Holding, ülkemiz ve dünya ülkeleri açısından en önemli sorunlardan biri olarak kabul edilen istihdam eksikliğinin giderilmesi ve yetişkin insan gücünün işgücü piyasasına katılımının arttırılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalara desteğini sürdürüyor.

Aktaş Holding, İŞKUR tarafından hayata geçirilen ve üniversite mezunlarının mesleki tecrübe kazanmasına olanak sağlayan, işsizlerin de istihdama katılarak, işgücü piyasasında ülkemiz ekonomisine hizmet vermesini amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı’na dâhil oldu.

Program kapsamında Aktaş Holding bünyesinde göreve başlayan ilgili kişilerin maaşları, 3 ay süresince İŞKUR tarafından karşılanırken, kursun sonunda katılımcılar İŞKUR tarafından sertifika sahibi oluyor.

Kurs süresince başarılı performans ortaya koyan kursiyerlerin, Aktaş Holding bünyesinde kadrolu olarak görev başlaması hedeflenirken, işgücü piyasasına nitelikli eleman kazandırılmasını amaçlayan projenin, uzun vadeli olarak etkin sonuçlar ortaya çıkarması bekleniyor.

“Proje Önemli Kazanımlar Ortaya Çıkaracak”

Aktaş Holding olarak, İŞKUR tarafından başlatılan İşbaşı Eğitim Programı’na destek vermekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, programın hem Aktaş Holding adına, hem de Bursa ve ülkemiz işgücü piyasasına nitelikli insan kazandırılması noktasında çok değerli bir çalışma olduğunu vurguladı.

İstihdama doğrudan katkı sağlaması hedeflenen bu tür programların artarak devam etmesini dileyen Erol, Aktaş Holding olarak, güzel sonuçlar ortaya çıkarması beklenen bu tip çalışmalara, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.