Kapat Ikon
Rusya'nın En Yüksek Dağı'nda Aktaş Holding'in Ayak İzleri

Sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği koşulsuz destekle ülkemizde önemli proje çalışmalarına imza atan Aktaş Holding, bu alanda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, Kas Gücü ile Devrialem Projesi'ni tamamlayarak Hint Okyanusu'nun tamamını kürekle geçen ilk kişi olan Erden Eruç’a verdiği desteğin ardından bu kez, dünyanın en yüksek zirvelerinden biri olarak bilinen Rusya Federasyonu toprakları içerisindeki Elbruz Dağı’na tırmanma projesi kapsamında,  “Aktaş Holding Elbruz Dağı Tırmanış Ekibi” olarak yola çıkan dağcılar Murat Canlı ve Sadık Atakan Atabey’e zorlu yolculuklarında tam destek verdi.

Ekip, dev tırmanış öncesi antrenmanlarını Kayseri-Niğde-Adana illeri arasında bulunan Aladağlar Bölgesi’ndeki Kaldı Zirvesi’ne tırmanarak gerçekleştirirken, Aktaş Holding hem antrenmanlarda, hem de büyük tırmanış öncesinde dağcıları bir an olsun yalnız bırakmadı.

Rusya’da Kafkas Dağları’nın merkezinde, 5642 metre yüksekliğe sahip Elbruz Dağı’na zorlu bir yürüyüş gerçekleştiren Aktaş Holding Elbruz Dağı Tırmanış Ekibi, uzun yıllardır sürdürdükleri dağcılık yaşantılarında edindikleri tecrübeyle birlikte, kendilerine hedef olarak koydukları bu büyük tırmanışı, Aktaş Holding’in destekleriyle başarılı bir şekilde tamamladı.

“Aktaş Holding’e Destekleri İçin Teşekkür Ediyoruz”

Başarıyla tamamlanan zirve yolculuğunun ardından Elbruz Dağı tırmanışıyla ilgili bilgiler veren Aktaş Holding Elbruz Dağı Tırmanış Ekibi’nden Murat Canlı, dağcılık sporunun birçok tehlikeyi içinde barından zorlu bir spor olduğunu belirterek, bu tehlikeleri yoğun tecrübe, fiziksel ve psikolojik hazırlıklar ile yeterli teknik ekipman ve bilginin eşliğinde bertaraf edebildiklerini söyledi.

Rusya’nın en büyük zirvesine yönelik gerçekleştiren zorlu yolculukta, kendilerine tam destek veren Aktaş Holding’e teşekkürlerini ileten Canlı, “Dağcılık, bir spor olduğu kadar kendi içinde önemli bir disiplin sistemi olan bir yaşam biçimidir. Aynı zamanda farklı coğrafyaları, farklı insanları ve kültürleri tanımamıza olanak sağlar. Bizde bu faaliyet sayesinde Kafkas Dağlarını, Kabardey ve Balkar Halklarını tanımış olduk. Dağcılık yaşantımıza yeni ufuklar ekledik. Ve tüm bunları sizlerin desteği sayesinde gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

“Sosyal Sorumluluk Çalışmalarında Var Olmaya Devam Edeceğiz”

Aktaş Holding olarak, Rusya’nın en büyük zirvesine tırmanma başarısı gösteren Aktaş Holding Elbruz Dağı Tırmanış Ekibi’ne destek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, başarıyla sonuçlanan zirve yürüyüşünün kendileri açısından da gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Aktaş Holding’in destekleriyle, Erden Eruç tarafından başarıyla tamamlanan Kas Gücü ile Devrialem Projesi’nin ardından, bir başka fark yaratan sosyal sorumluluk projesinde daha yer almanın önemine dikkat çeken Erol, bu gibi değerli çalışmalarda Aktaş Holding olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.