Kapat Ikon
Techno Aktas, Bulgaristan'da Düzenlenen "Truck 2015" Fuarı'na Renk Kattı

Aktaş Holding'in Bulgaristan'da yer alan ve Avrupa ülkelerine yönelik üretim gerçekleştiren firması Techno Aktas, bölgede gerçekleştirilen farklı organizasyonlarda başarıyla yer almayı sürdürüyor.

Techno Aktas son olarak, Lesnova Havaalanı’nda gerçekleştirilen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen; kamyon, otobüs, römork gibi taşıma sektöründe faaliyet gösteren ürün ve hizmetlerin sergilendiği Truck Show KAMIONI 2015 Fuarı’nda sektör temsilcileri ve ziyaretçilerle bir araya geldi.

Sektörün en önemli markalarının da temsilcilerinin yer aldığı organizasyona, en başından beri destek veren Techno Aktas, fuarda sergilemiş olduğu Aktaş markalı ürünleriyle de, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuar süresince birçok iş toplantısı, yeni işbirlikleri, sürücü testleri ve yeni ürün ve hizmetler katılımcıların beğenisine sunulurken, Techno Aktas da sektör temsilcileriyle önemli görüşmelere imza attı.

"Organizasyonu Çok Önemsiyoruz"

2 gün boyunca, Techno Aktas adına son derece verimli görüşmelere imza attıklarını anımsatan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Bulgaristan’da taşımacılık sektörü adına büyük önem taşıyan Truck 2015 Fuarı’nı çok önemsediklerini belirterek, başlangıcından itibaren organizasyona, ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti.

Techno Aktas’ın Bulgaristan’daki gücünün her geçen gün arttığına dikkat çeken Erol, bu tip değerli organizasyonlar sayesinde, Techno Aktas’ın ilerleyen süreçte, bölgede çok daha kapsayıcı çalışmalar içerisinde yer alacağına inandığını kaydetti.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.