Kapat Ikon
Aktaş Holding, Başarılı Öğrencileri Bu Yıl da Unutmadı

Aktaş Holding, Kestel ve DOSAB lokasyonlarında faaliyet gösteren çalışanlarının çocuklarına yönelik gerçekleştirdiği, karne hediyesi uygulamasını bu yıl da tekrarlayarak, başarılı öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

Aktaş Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayında personelini ve ailelerini iftar organizasyonunda bir araya getirirken, personelinin okul hayatlarında başarı belgesi almaya hak kazanan başarılı çocuklarını da, karne hediyesi ile ödüllendirerek çocukları bir kez daha mutlu etti.

Almira Hotel havuz başında gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, okullarından takdir ve teşekkür belgesi alan başarılı olan öğrenciler, tek tek anons edilerek gururlandırılırken, çocuklar ve aileleri aynı anda sahneye davet edildi.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve eşi Mürvet Aktaş, Yönetim Kurulu Başkanvekili R. Serkan Aktaş, İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ile Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, sırasıyla sahneye gelerek başarılı öğrencilere karne hediyelerini takdim ederken, hem çocukları hem de ailelerini tek tek kutladı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu üyeleri, karne hediyelerini ailelere ve çocuklarına teslim ettikten sonra, sahnede toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.