Kapat Ikon
Techno Aktaş'ta 7. Yıl Coşkusu

Aktaş Holding bünyesinde 2008 yılında faaliyetlere başlayan ve Bulgaristan’da her geçen gün artan kapasite ve pazar payıyla birlikte, bölgenin en önemli ticaret üslerinden biri konumundaki Techno Aktaş’ta bu yıl, 7’nci kuruluş yılı coşkusu yaşanıyor.

19 Mayıs 2008 tarihinde, Bulgaristan’ın Filibe kentinde kurulan Techno Aktaş, Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ve Yönetim Kurulu Başkanvekili R. Serkan Aktaş’ın bizzat katılımlarıyla, 7’nci kuruluş yılı kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Techno Aktaş fabrika binasında gerçekleştirilen organizasyona, Bulgar-Türk İşadamları Derneği (BULTİŞ) üyeleri de katılırken, halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan etkinlikte, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş kısa bir konuşma yaptı.

Techno Aktaş’ın kurulduğu günden bu yana, başta Bulgaristan olmak üzere, Balkan ülkeleri genelinde önemli bir üretim üssü haline geldiğini belirten Şahap Aktaş, 7 yıldan bu yana, bölgede ekonomisine önemli bir katma değer sağladıklarını gururla vurguladı.

"Techno Aktaş Büyümeye Devam Edecek"

Her yıl daha da güçlenen Techno Aktaş’ın, büyüme ivmesini sürdüreceğini belirten Aktaş, sürdürülebilir başarıyı Aktaş Holding’in globaldeki öncelikli hedefi olduğunu aktararak, 7’nci yıl kutlama organizasyonunda yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.

Techno Aktaş’ın 7’nci yıl kutlaması, tüm konukların katılımıyla gerçekleşen ağaç dikimi ile sona erdi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.