Kapat Ikon
Aktaş Holding Üretim Personelinden Anlamlı Davranış

Aktaş Holding’in mavi yaka kadrosu, belirli aralıklarla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla, Aktaş Holding’e ve topluma değer katmayı sürdürüyor.

Aktaş Holding’in duyarlı personeli, kendi aralarında gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında; Uludağ Üniversite Onkoloji Hastanesi ile birlikte, İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer alan ve her biri 10-13 yaş aralığında değişen 60 kız çocuğun bulunduğu Emrullah Tunalı Çocuk Yuvası’nın, temel bakım ve ihtiyaçlarını karşılama konusunda, Mitsubishi Garage tarafından hayata geçirilen ”Bir Yetime Kardeş Olalım” projesine destek olarak, örnek bir adım attı.

Her iki çalışmaya da Aktaş Holding’in mavi yaka personeli büyük destek verirken, kurumların ihtiyaçları doğrultusunda; bebek bezi, kâğıt mendil, kolonyalı mendil, Havlu, Kot pantolon, yazlık terlik-spor ayakkabı, Leke tutmayan masa örtüsü, şiir ve hatıra defterleri, tarak, toka, cüzdan, çanta vb. gibi onlarca ihtiyaç malzemesinin teminini sağladı.

Fatih Turhan Avadan ve Varol Yapıcı’nın organizasyonuyla başlayan destek kampanyasına, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili R.Serkan Aktaş’ta, holding bünyesinde atıl durumda bulunan bilgisayar donanımlarından (monitör, disk, kasa vb.)  bağış yaparak, kampanyaya destek verdi.

Aktaş Holding’in mavi yaka personeli, ilerleyen dönemlerde de toplum yararına faydalı işler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyleyerek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiler.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.