Kapat Ikon
Aktaş Holding Annelerine "Anneler Günü" Sürprizi

Aktaş Holding, özel gün ve etkinliklerde gerçekleştirdiği birbirinden farklı organizasyonlarla, personelinin yüzünü gülümsetmeyi sürdürüyor.

Aktaş Holding son olarak, Anneler Günü organizasyonu kapsamında, anne olan çalışanlarına yönelik keyifli bir organizasyona daha imza attı.

Aktaş Holding insan kaynakları personeli tarafından organize edilen çalışmayla, Aktaş’ın anne olan çalışanlarının, sosyal medya hesaplarındaki çocuklarıyla birlikte çekildiği fotoğraflar, kendilerinden habersiz bir şekilde kopyalanarak, çerçeve haline getirildi.

Öğle yemeğine çıkmaya hazırlandıkları sırada teslim edilen çerçeveler, annelerde ilk anda şaşkınlık yaratırken, gördükleri güzel tablonun ardından, tüm annelerin yüzlerinde duygu yüklü gülümsemelerin oluştuğu görüldü.

DOSAB lokasyonunda gerçekleştirilen organizasyonda, Aktaş Holding’in sürprizinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Aktaş Holding’in anne çalışanları, kendilerini unutmadıkları için organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Aktaş Holding’in anneleri, ellerinde çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarından oluşan çerçevelerle, toplu bir fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.