Kapat Ikon
Aktaş Holding, Kadınlar Gününü Kutladı

Aktaş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen organizasyonda, kadın çalışanlarını bir araya getirdi.

Her yıl 8 Mart tarihinde, kadın çalışanlarını unutmayan Aktaş Holding, bu yıl organizasyonu DOSABSİAD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirirken, Aktaş’ın kadın çalışanlarının bir araya geldiği keyifli buluşma, renkli görüntülere sahne oldu.

Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş’ın da katıldığı etkinlik, öğle yemeğiyle başlarken, Red Bull tarafından, Aktaş Holding kadın çalışanlarına özel hazırlanmış sürpriz hediyeler de katılımcılara verildi.

Organizasyonda, Aktaş Holding kadın çalışanlarına yönelik son derece faydalı bir söyleşi gerçekleştiren Özel Hayat Hastanesi’nden Uzman Psikolog Filiz Yakmaz Basılgan, günün anlam ve önemine vurgu yaptığı konuşmasında, kadının toplum ve iş hayatındaki rolü,  çalışan annenin iş hayatı – ev hayatı dengesi, çocuk sorumluluğunun önemine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Özellikle ailelerin, çocuklarına karşı yaklaşımlarının nasıl olması gerektiği konusunda paylaşımlarda bulunan Basılgan, çocukların maruz kaldığı ihmal ve istismar durumlarına karşı toplum genelinde farkındalık yaratılması gerektiğine dikkat çekti.

Aktaş personelinin de merak ettikleri konuları Psikolog Basılgan’a yöneltme fırsatı bulduğu, interaktif bir şekilde geçen söyleşinin ardından, Filiz Yakmaz Basılgan Aktaş ailesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş da bilgilendirici paylaşımlardan dolayı Basılgan’a teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.