Kapat Ikon
Sami Erol'dan Umut Yolcusu Kanser Hastalarına Destek Sözü

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, büyük önem verdiği sosyal sorumluluk faaliyetleri doğrultusunda, oldukça anlamlı bir çalışmaya daha imza attı.

Aktaş Holding, bu yıl 8.si düzenlenen ve yüzlerce firmanın yer aldığı, karada yapılan dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olarak bilinen, CNR Avrasya Boat Show- Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nda, kanser hastaları yararına çok faydalı işlere imza atan Onko-Day yetkilileriyle bir araya geldi.

Aktaş Holding adına organizasyona katılan İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol,  fuarın gerçekleştirildiği CNR EXPO Yeşilköy’de, Onko-Day Deniz Yıldızı adına açılan salon 3’teki, B07 numaralı stant alanında, Onko-Day yetkililerini ziyaret ederek, kanser hastaları adına gerçekleştirilen faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ziyarette, Onko-Day Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen ve Onko-Day Yönetim Kurulu Üyesi Oya Coşkunöz ile de bir araya gelen Erol, kendi ürettikleri tekne tekstili ürünleri bu fuarda tanıtıp, kanser hastaları yararına gelir sağlamayı hedefleyen Onko-Day’in büyük bir farkındalık örneği sergilediğinin altını çizdi.

“Kanser Hastası İnsanlarımızın Yanında Olmaya Hazırız”

Aktaş Holding olarak sosyal sorumluluk konusunda çok duyarlı bir firma olduklarını anımsatan Sami Erol, hem Aktaş Holding’in, hem de Aktaş çalışanlarının böylesine önemli ve anlamlı projelerde, Onko-Day ile işbirliği gerçekleştirerek, kendilerine destek sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.

Fuar alanında, Onko-Day Deniz Yıldızı 2015-2016 Koleksiyonu’nu da yakından inceleyen Erol, ilk defa bir fuarda, sosyal sorumluluk yaklaşımından dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu da ifade ederek, bu konuda emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.