Kapat Ikon
Aktaş Holding, 2012 Yılında Yatırıma Devam Edecek

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80'den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip, küresel güveni, yerel samimiyetle birleştiren, hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, strateji ve paylaşım toplantısında çalışanlarını bir araya getirdi.

2011 yılı sonuçlarının ve 2012 hedeflerinin değerlendirildiği etkinliğe Türkiye'deki firma temsilcilerinin yanı sıra Aktaş Holding şirketlerinin kurulu olduğu Bulgaristan, Almanya, ABD, Brezilya ve Çin'den de katılım oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş; "2011 yılı Aktaş Holding için başarılar ile dolu bir yıl olarak geçti. Şimdi artık önümüze bakmamız gerekiyor. Türkiye'nin 2023 yılı ihracat hedefi olan 500 Milyar dolar hedefine bizlerin de katkı koyabilmesi ve 2023 yılında Aktaş Holding'in hava süspansiyon körüğü üretiminde dünyanın en büyüğü olabilmesi için daha çok çalışmalıyız. Aktaş Holding olarak tedarikçisinden müşterisine, çalışanından bayisine hep birlikte ileriye yürüyeceğiz" dedi.

"Kriz Söylentileri Moral Bozmasın… Fırsatları Görmek Gerekiyor…"

2012 yılı için piyasada oluşan kriz söylentilerinin kimsenin moralini bozmaması gerektiğini ifade eden Aktaş ; "Kurumlar eğer öncelikle işlerine odaklanırsa krizin etkisi en aza inecektir. Daralma beklenen pazarlar tabi ki var. Ancak dünya sadece bu pazarlardan oluşmuyor. AB ülkeleri daralıyorsa bizler diğer pazarlara yönelmeliyiz. Bu sayede olası krizlerin etkilerini en aza indirebiliriz. Buradaki herkese tek tavsiyem çok çalışmak ve müşteriye yakın olmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Aktaş Holding bünyesinde 15,10 ve 5 yıllarını dolduran çalışanlara takdir ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.