Kapat Ikon
Aktaş Holding Automechanika Çin Fuarı'nda yenilikçi teknolojilerini sergileyecek

Bursa, 23.11.2017 - Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, küresel ölçekte düzenlenen ve sektörün adeta nabzının attığı hemen her organizasyonda, aktif olarak yer almayı sürdürüyor.

Aktaş Holding; otomotiv parçaları ve ekipmanlarıyla ilgili Çin'deki en büyük fuar olarak kabul edilen ve 29 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında, Şangay kentinin ev sahipliğini yapacağı Automechanika Shanghai Fuarı'nda, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle boy göstermeye hazırlanıyor.

6.000'den fazla katılımcının, en yeni ürünlerini sergileyeceği ve dünyanın her yerinden, yaklaşık 130.000 ziyaretçinin katılması beklenen fuara Aktaş Holding, verimlilik ve uzun ömürlü özellikleriyle ön plana çıkan, global markası AIRTECH ile katılacak.

'Milli' anlayışla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz

Aktaş Holding, fuar süresince Hol 2, Stant 2B26’da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanırken, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol yaptığı açıklama ile 'milli' katılım hedefiyle gerçekleştirmeye hazırlandıkları fuarla ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, fuar süresince ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıkların son aşamaya geldiğini kaydetti.

Çin pazarından beklentimiz büyük

Çin'de gerçekleştirilecek Automechanika fuarının, hem bölge pazarındaki mevcut ilişkilerin geliştirilmesi, hem de yeni iş bağlantılarının kurulması açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu aktaran Erol, "Aktaş Holding olarak, uzun yıllardır Çin pazarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bölgeye yönelik ciddi planlarımız bulunuyor. Global markamız olan Airtech, halihazırda bölge pazarında çok yaygın şekilde tercih edilmektedir. Marka bilinirliği sayesinde de bu tip organizasyonlarda yeni iş bağlantıları kurabiliyoruz. AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz verimlilik esaslı ve inovatif ürün gruplarımızla, bölgedeki rekabette öne çıkmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.