Kapat Ikon
Aktaş Holding, HDAW 2015 Fuarı'na Renk Kattı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, dünyanın her bölgesinde düzenlenen sektörel organizasyonlarda, başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

Aktaş Holding, 26-29 Ocak tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde, The Mirage Hotel’de gerçekleştirilen, Amerika Kamyon ve Ağır Taşıtlar Fuarı ve Konferansı (HDAW) 2015 organizasyonunda yer aldı.

Bu yıl 10.kez gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, fuar alanında kendisi için ayrılan 1431 numaralı stantta; Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Bisiklet sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya gelen Aktaş Holding, yapılan görüşmelerle oldukça verimli bir organizasyonu daha geride bıraktı.

10.000 m2’den fazla stant alanına sahip fuar alanında, 300’den fazla katılımcı yer alırken, Aktas North America da Aktaş Holding adına organizasyonda bulunarak, katılımcılara Aktaş Holding’in bölgede yapmış olduğu çalışmaları içeren paylaşımlarda bulundu.

Amerika Kamyon ve Ağır Taşıtlar ve Konferansı Fuarı’nın, sektör temsilcileriyle bir araya gelme konusunda önemli bir misyon üstlendiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş’ın ABD’de ki varlığını daha da güçlendirme konusunda düzenlenen her türlü organizasyonda, yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.